75.04 F
New York City
iunie 21, 2024
Nationala Romaniei

Hobby atipic pentru un fotbalist: Radu Drăgușin rezolvă Cubul Rubik ca un profesionist! „E foarte mult de învățat” | VIDEO

Fundașul Radu Drăgușin are o pasiune mai puțin întâlnită în rândul fotbaliștilor, Cubul Rubik! Componentul naționalei de tineret a României se descurcă impresionant pentru un amator și spune că aceasta este unul dintre marile lui hobby-uri.

Radu Drăgușin a deprins această pasiune în urmă cu mai mulți ani, înainte de a fi transferat de gigantul Juventus Torino. Fotbalistul a aflat despre Cubul Rubik de la un prieten și spune că este nevoie de implicare, dar și de muncă, deoarece trebuie învățați mai mulți algoritmi.

Departamentul de comunicare al Federației Române de Fotbal a postat un clip în care apărătorul Sampdoriei a fost provocat de două ori să aranjeze cubul, acesta reușind de fiecare dată.

Pasiunea lui Radu Drăgușin, Cubul Rubik

Fundașul Radu Drăgușin a ajuns în această vară la Sampdoria, unde a fost împrumutat de Juventus Torino pentru acest sezon. Internaționalul nostru de tineret a fost provocat de FRF să rezolve Cubul Rubik de două ori, acesta reușind să o facă de fiecare dată într-un timp record.

Fotbalistul a impresionat cu dexteritatea sa, reușind să lase impresia unui profesionist în domeniu!

Fotbalistul Sampdoriei a ținut să precizeze că lucrurile nu sunt atât de ușoare la început, deoarece este nevoie de cunoașterea mai multor algoritmi înainte de a reuși să te relaxezi rezolvând Cubul Rubik.

„Am această pasiune de câțiva ani. Îmi aduc aminte că, pe vremea când eram la Regal Sport (n.r. de unde a fost transferat de Juventus), un prieten mi-a arătat pentru prima oară cubul. De atunci, am prins această pasiune și am continuat cu ea. E nevoie de mult exercițiu și e foarte mult de învățat, pentru că nu poți să faci asta dacă nu știi niște algoritmi. Sunt o grămadă de algoritmi pe care trebuie să îi înveți și să îți intre în reflex”, a declarat Radu Drăgușin pentru FRF TV.

The post Hobby atipic pentru un fotbalist: Radu Drăgușin rezolvă Cubul Rubik ca un profesionist! „E foarte mult de învățat” | VIDEO appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

România nu va organiza EURO U21: UEFA va da turneul final Georgiei | EXCLUSIV

Sport Editor

Mirel Rădoi, aspru criticat pentru selecția făcută la echipa națională: „Nu avea voie să nu fie convocat! Asemenea jucători sunt rari”

Sport Editor

Adi Mutu, anunț clar despre viitorul pe banca naționalei U21: „Scopul meu e ăsta! De asta mi-am luat o pauză!” Ce urmează pentru „Briliant”, după ce a devenit antrenor cu acte

Sport Editor

Leave a Comment