32.59 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Fotbal Intern

Sărbătoare în Ștefan cel Mare! ProSport, confirmat: Dinamo a realizat prima mutare oficială, după ridicarea interdicției la transferuri | VIDEO

Constantin Nica (28 de ani) este primul jucător legitimat de Dinamo, după ridicarea interdicției de a face transferuri.

Transferul fundașului crescut în Ștefan cel Mare a fost anunțat, în exclusivitate, ieri de ProSport, însă astăzi a fost făcut anunțul oficial din partea clubului roș-alb.

Costi Nica a fost prezentat printr-un clip special postat pe contul de Facebook al clubului Dinamo.

„În urma ridicării interdicţiei de transferuri, Constantin Nica este primul jucător transferat la Dinamo. Crescut de Dinamo, fundaşul dreapta a mai activat pentru noi în două rânduri, în perioada 2010-2013, respectiv in sezonul 2017-2018”, anunţă Dinamo.

Nica a crescut la Dinamo și a plecat la Atalanta!

Fundașul a ajuns la Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce ultima dată jucase pentru Vojvodina Novi Sad, din Serbia. Nica însă a fost crescut de „câini”, iar în 2013 a fost vândut de Dinamo la Atalanta în schimbul sumei de 1.6 milioane de euro. Acesta mai revenise în „Groapă” la 1 septembrie 2017 și a stat până în iunie 2018.

Pe parcursul carierei, fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 25.000 de euro a mai jucat pentru Atalanta BC, Cesena, Avellino, Latina Calcio, Dunărea Călărași, FC Voluntari și Vojvodina.

Costi Nica în timpul unui meci jucat pentru Dinamo

„Acum înțeleg mai în detaliu ce vrea dânsul, ce ne explică. Da, eu traduc în fiecare zi la ședință. Și copiii înțeleg, că mai vorbește și engleză. Dar mă bucur că s-a întors la Dinamo, mă bucur că cei tineri de aici au șansa de a învăța fotbal așa cum am învățat și eu, pentru că are foarte mare răbdare cu ei, nu îmi explic cum poate să aibă răbdare după antrenament și atâtea finalizări și exerciții. Un lucru extraordinar că s-a întors Dario” – Costi Nica înainte să semneze cu Dinamo

The post Sărbătoare în Ștefan cel Mare! ProSport, confirmat: Dinamo a realizat prima mutare oficială, după ridicarea interdicției la transferuri | VIDEO appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Adi Popa a „mâncat” bătaie pentru FCSB: „Ne-au alergat bodyguardzii pe câmp”. Ce spune despre divizarea dintre Peluza Sud și Peluza Nord

Sport Editor

Marian Iancu, atac devastator la adresa lui Cristi Balaj: „Un arbitru prost și ranchiunos!”. Probleme pentru fostul „central”: „Doar un om pervers te atacă continuu! Afirmația sa va trebui să o probeze în instanță!”

Sport Editor

Scandal la FCSB! Jucătorii ar fi refuzat să se antreneze și nu-l mai agreează pe Bogdan Vintilă

Sport Editor

Leave a Comment