40.39 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Fotbal Intern

L-a acuzat de lipsă de bărbăție pe Dan Petrescu, acum s-au împăcat! Ce antrenor a fost numit la echipa secundă a celor de la CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat, joi dimineaţă, revenirea tehnicianului Alin Minteuan, care va fi antrenor al echipei secunde.

Antrenorul plecase din Gruia după un conflict cu antrenorul Dan Petrescu și cu conducătorii grupării clujene. Se pare că acum s-au împăcat și lucrurile au intrat pe făgașul normal.

Oficialii clubului luaseră decizia de a reduce salariile fotbaliștilor, pe perioada stării de urgență în mai 2020, dar le-au cerut membrilor din staff să accepte o eșalonare a ultimelor salarii, pentru a nu avea probleme cu obținerea licenței.

L-a acuzat de lipsă de bărbație pe Dan Petrescu, acum s-au împăcat! Ce antrenor a adus CFR Cluj la echipa secundă

Alin Minteuan nu a fost însă de acord, lucru care a declanșat un adevărat scandal în Gruia.

„Avem încă o veste bună pentru voi, dragi CFR-işti! Alin Minteuan revine la clubul nostru şi va fi noul antrenor al echipei secunde, formaţie care evoluează în Liga a 3-a. Suntem bucuroşi că un alt fost mare jucător al clubului nostru revine acasă!”, este anunţul clubului clujean din această dimineață.

Ce au declarat atunci cei doi, Dan Petrescu și Alin Minteuan?

„Alin Minteuan a părut o victimă, dar eu sunt victima. Mie mi-a promis că este de acord să își amâne primele… toți antrenorii au acceptat. I-am prelungit contract pe doi ani… Am vorbit cu el, totul era ok. A doua zi a zis că el nu a vorbit cu nimeni. Adică eu sunt nimeni?”, a declarat Dan Petrescu la vremea respectivă.

„Îi reproșez lui Petrescu lipsa de bărbăție m-a deranjat cel mai tare! Și la el, și la toți cei care decid în club. Am fost realmente șocat, stupefiat de reacția lui (n.r. Dan Petrescu). Ai fost acasă la mine, iar după 2-3 zile spui chestiunile acelea despre mine? Îmi pui vorbe în gură? Iar acum văd că aduci un antrenor secund nou. Ciudat, foarte ciudat!”, a declarat Alin Minteuan.

Sezonul trecut Alin Minteuan a antrenat în Liga 2 formația CSM Reșița.

The post L-a acuzat de lipsă de bărbăție pe Dan Petrescu, acum s-au împăcat! Ce antrenor a fost numit la echipa secundă a celor de la CFR Cluj appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Incredibil! Un oficial de la Poli Iași lasă de înțeles că meciul dintre Chindia Târgoviște și FC Viitorul a fost aranjat

Sport Editor

Marian Drăghiceanu vrea un debut cu dreptul al Rapidului în play-off, pe terenul unde s-a obținut victoria cu 5-1: ”Mergem să câștigăm.” Cei doi jucători remarcați la CS Mioveni și cadoul pe care îl vrea în ziua în care împlinește 21 de ani

Sport Editor

Localitatea din Italia în care casele sunt vândute cu doar un euro! Condițiile impuse de autorități pentru cei care vor să le cumpere | VIDEO

Sport Editor

Leave a Comment