32.59 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Europa League

Scene șocante după CFR – Steaua Roșie! Bătaie în vestiarul românilor! Bodyguarzii au intervenit de urgență | VIDEO

Scene șocante au avut loc la finalul meciului CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, scorr 1-2, în vestiarul campioanei României.

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League, după ce în Serbia a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad cu 4-0, iar pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” a pierdut cu 2-1.

Imediat după eliminarea din play-off-ul Europa League a celor de la CFR Cluj, la vestiare, au avut loc scene incredibile.

Bătaie generală la vestiare după CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad

O bătaie generală a avut loc chiar în fața vestiarelor, între angajații de la CFR Cluj. Pe imaginile surprinse de o persoană din staff-ul echipei Steaua Roșie Belgrad se aud lovituri, înjurături și o voce care încearcă să oprească tot scandalul. „Vă rog, nu vă mai loviți!”

Marian Copilu, cel despre care ProSport a anunțat că a fost demis la finalul meciului CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, a fost martor la haosul creat în zona vestiarelor. Acesta a încercat să aplaneze conflictul, dar spiritele s-au calmat doar după ce bodyguarzii au intervenit.

Incidentul grav a pornit din cauza juristului Ioan Ivașcu, cel care a fost și el demis de către Neluțu Varga, și a lui Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandar Pekovic (@pekovic.official)

Sârbii susțin că un fotbalist de la CFR s-a bătut cu un om din staff

Jurnalistul sârb Milos Simanovic a comentat pentru B92.net în legătură cu bătaia care a avut loc la vestiar. Acesta susține că în încăierare au fost implicat unul dintre jucătorii campioanei României și un om din staff-ul lui Marius Șumudică.

The post Scene șocante după CFR – Steaua Roșie! Bătaie în vestiarul românilor! Bodyguarzii au intervenit de urgență | VIDEO appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Mircea Lucescu și Nicolae Stanciu, remize în 16-imile Europa League! Victorie mare pentru Ianis Hagi. Rezultatele serii

Sport Editor

„E absurd! Oamenii mor, iar noi suntem aici ca să jucăm!” Strigătul de disperare al unui antrenor, chiar înaintea optimilor din Europa League

Sport Editor

Cu Gică Craioveanu în fruntea delegaţiei, Universitatea Craiova a plecat în Albania, pentru meciul cu Laci. Bancu: „Suntem favoriţi”

Sport Editor

Leave a Comment