75.04 F
New York City
iunie 21, 2024
Europa League

Marius Șumudică, luat la țintă de suporteri! L-au fluierat și i-au cerut demisia după eliminarea din Europa League

Suporterii formației CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică după ce campioana României a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad din Europa League.

După ce Steaua Roșie a câștigat meciul tur din play-off-ul Europa League cu 4-0, în Serbia, trupa din Belgia s-a impus și pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, scor 2-1.

Astfel, campioana României a fost eliminată din Europa League de Steaua Roșie Belgrad, după ce înainte a fost oprită de Young Boys Berna să meargă mai departe în Champions League.

Suporterii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Marius Șumudică

La finalul meciului din returul play-off-ului Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2 (1-6 la general), suporterii formației din Gruia și-au pierdut răbdarea cu Marius Șumudică și i-au cerut să își dea demisia.

Asta nu e tot! Imediat după ce arbitrul a fluierat finalul meciului CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad, Marius Șumudică s-a îndreptat spre zona vestiarelor, dar a avut parte de ostilitate din partea suporterilor campioanei României care l-au fluierat până când acesta a intrat pe tunelul care duce spre vestiar.

Deși a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad, trupa condusă de Marius Șumudică va continua în cupele europene. Campioana României va juca în grupele Conference League și îi asigură o doză de liniște din punct de vedere financiar, deoarece premiile sunt destul de mari în noua competiție.

Câți bani poate câștiga CFR Cluj în Conference League

CFR Cluj va încasa 500.000 de euro pentru fiecare victorie din grupele Conference League și 166.000 de euro pentru egal. Mai mult, câștigătoarele grupelor vor încasa încă 650.000 de euro, iar ocupantele locurilor secunde câte 325.000 de euro. În cazul în care trupa lui Marius Șumudică va trece de faza grupelor, atunci va mai primi 300.000 de euro pentru calificarea în șaisprezecimile de finală.

Iată premiile din Conference League:

  • 500.000 de euro pentru fiecare victorie din grupă
  • 166.000 de euro pentru fiecare rezultat de egalitate din grupă
  • câștigătoarele grupelor vor primi încă 650.000 de euro, iar ocupantele locurilor secunde câte 325.000 de euro
  • 300.000 de euro pentru calificarea în șaisprezecimile de finală
  • 600.000 de euro pentru calificarea în optimile de finală
  • un milion de euro pentru accederea în „sferturi”
  • două milioane de euro pentru fiecare semifinalistă
  • 3 milioane de euro pentru finalistă
  • 5 milioane de euro pentru câștigătoarea competiției

*Acestor sume li se va adăuga și un procent din market pool, determinat de valoarea pieței TV din fiecare țară

The post Marius Șumudică, luat la țintă de suporteri! L-au fluierat și i-au cerut demisia după eliminarea din Europa League appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Ce se întâmplă cu actualul sezon al Ligii Campionilor și al Europa League! Anunțul președintelui UEFA: „Pot să vă garantez asta”

Sport Editor

Steven Gerrard a luat foc după victoria la limită a lui Rangers: „Nu ne permitem să arătăm așa!”. Ianis Hagi, cel mai bun om al scoțienilor

Sport Editor

Marius Șumudică, „lucrat” de jucători? Ce s-a întâmplat înainte de Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj: „A fost ca și când ar juca împotriva antrenorului”

Sport Editor

Leave a Comment