75.04 F
New York City
iunie 21, 2024
Nationala Romaniei

Mihai Stoichiță, un Gigi Becali al echipei naționale? Acuzații la adresa oficialului FRF: „Schimbă și el jucătorii în timpul meciului! Face tactica în vestiar”

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei și fost președinte de imagine la FCSB, a lansat acuzații dure la adresa lui Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal.

„Eroul de la Sevilla” a declarat că Gigi Becali nu este singurul care intervine peste sarcinile antrenorilor, așa cum patronul de la FCSB a și recunoscut.

Helmut Duckadam susține că Mihai Stoichiță nu doar că se implică în efectuarea schimbărilor la echipa națională, ci „face și tactica în vestiar”.

Helmut Duckadam îl acuză pe Mihai Stoichiță că schimbă jucătorii precum Gigi Becali

Fostul mare portar este convins că Mihai Stoichiță intervine în timpul meciurilor în tactica echipei naționale.

„Toată lumea îl acuză pe domnul Becali că se implică la echipă, la schimbări. Am înţeles că acelaşi lucru se întâmplă şi la Federaţie! Domnul Stoichiţă schimbă şi el jucătorii în timpul meciului. Să ne amimtim doar la ultimele meciuri, cu Israel… când am înţeles că a schimbat şi jucători. El face şi tactică în vestiar”, a spus Helmut Duckadam, potrivit Antena Sport.

Helmut Duckadam, despre Andrei Vlad și Gigi Becali

„Lui Messi al portarilor să i se spună că nu mai joacă deloc… Da, domnul Becali este imprevizibil în asemenea situații. Și cei mai în vârstă greșesc. Sigur, îl mai odihnești, îl mai lași un meci, două, să își revină și psihic și fizic și după îl bagi din nou. Când joacă foarte bine, domnul Becali îl laudă până la ceruri. E derutant pentru un portar. El are nevoie de o pregătire psihilogică foarte bună. El pare arogant, dar cred că în sufletul lui e un tip emotiv. E un portar cu calități care sunt convins că va ajunge un portar foarte bun.

Domnul Becali e un tip impulsiv și din acest punct face și greșeli. La FCSB sunt mulți tineri talentați, dar ar trebui să se mai consulte și cu oameni din acest domeniu care se pricep și din punct de vedere psihologic”, a spus Helmut Duckadam, în urmă cu o zi, la Pro X.

The post Mihai Stoichiță, un Gigi Becali al echipei naționale? Acuzații la adresa oficialului FRF: „Schimbă și el jucătorii în timpul meciului! Face tactica în vestiar” appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

„Nicio șansă, de acuma în zece ani!”. Declarație devastatoare despre viitorul naționalei României + Ce ar trebui să se întâmple cu Mirel Rădoi | EXCLUSIV

Sport Editor

Denis Alibec poate fi marea surpriză a României! Mirel Rădoi: „Va da mai mult decât în trecut!” Ce zice selecționerul despre Sergiu Buș

Sport Editor

Cornel Dinu, despre singura soluție pentru redresarea echipei naționale și a fotbalului românesc: „Scăparea este Maica Domnului!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Sport Editor

Leave a Comment