56.08 F
New York City
februarie 28, 2024
Nationala Romaniei

Adi Mutu vrea să antreneze o echipă de top din România. „Mă simt pregătit!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

Adi Mutu, selecționerul echipei naționale a României U21, a dezvăluit pentru ProSport Live că este pregătit să antreneze o echipă de top din țară.

Întrebat dacă ar putea face față la FCSB, CS U Craiova sau CFR Cluj, Adi Mutu a susținut că nu ar avea nicio problemă dacă ar sta pe banca tehnică a acestor trei echipe puternice din România.

Totodată, „Briliantul” a explicat și cum a luat decizia să antreneze echipa a doua a celor de la Al Wahda și echipa națională a României U21.

Adi Mutu vrea să antreneze o echipă de top din România

„Nu cred că aș avea niciun fel de problemă, dar asta nu înseamnă că eu le știu pe toate, dar eu mă simt pregătit să fac lucruri bune. O să continui să muncesc și să studiez în continuare. Degeba te duci la o echipă puternică dacă nu ai rezultate. Poate cariera mea ar lua o altă întorsătură și de asta trebuie să discuți și să vezi ce interes există de ambele părți.

M-am sfătuit cu mai mulți antrenori și mi-au spus că trebuie să îmi fac mâna. Am lucruri de învățat pentru că una e să gestionezi o echipă puternică și alta care se luptă la retrogradare. Am decis să îmi fac mâna și am avut oportunitatea să mă duc departe de România pentru că lumea e cu ochii pe mine. Am scăpat de presiune, am lucrat într-un mediu nu foarte ușor și sunt un alt antrenor”, a spus Adi Mutu pentru ProSport LIVE.

Adi Mutu a dus România U21 la EURO 2021

Adi Mutu a reușit să se califice cu echipa națională a României U21 la EURO 2021, după ce a ocupat unul dintre cele cinci cele mai bune locuri 2.

The post Adi Mutu vrea să antreneze o echipă de top din România. „Mă simt pregătit!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Noua senzație a României cântă la pian și are o poveste superbă: „Când le-am spus că joc fotbal, aproape că n-au vrut să mă primească în casă!” | VIDEO

Sport Editor

Noi imagini cu gazonul hybrid de pe Arena Națională! Suprafața de joc este pregătită pentru EURO 2020 | FOTO

Sport Editor

Alexandru Mățan, eroul României U21 din meciul cu Ungaria U21, prima reacție după victoria de la Budapesta. „Dacă pierdeam, eram cei mai fraieri!”

Sport Editor

Leave a Comment