32.59 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Tenis

Declarație tulburătoare! Primul tenismen care l-a învins pe Rafael Nadal a dezvăluit motivul pentru care s-a retras devreme din sport: „Am căutat pe Google cum să mă sinucid!”

Robin Soderling (35 de ani), primul tenismen care l-a învins pe Rafael Nadal la Roland Garros, a dezvăluit motivul pentru care a trebuit să se retragă din sport la frageda vârstă de 31 de ani.

Robin Soderling a atins vârful carierei în 2010, când se afla pe locul 4 în clasamentul ATP.

Robin Soderling a dezvăluit motivul pentru care s-a retras devreme din sport

Fostul tenismen a devăluit faptul că a suferit de atacuri de panică. Conform spuselor lui Soderling, această tulburare psihică l-a afectat atât de mult încât a câutat pe internet metode de sinucidere.

„Am căutat pe Google cum să mă sinucid”, acesta a afirmat că nu și-a dorit cu adevărat să-și ia viața, însă „orice este mai bun decât această viață crudă”.

„Am avut constant anxietate, m-a «ros» pe interior. Stăteam în apartament și mă holbam în gol, cel mai mic zgomot care se auzea mă făcea să mă panichez. Când am găsit o scrisoare pe preșul de la ușă, m-am panicat atât de tare încât am căzut pe podea. iar când telefonul suna, începeam să tremur de frică”, a declarat Robin Soderling pentru un post de radio din Suedia.

Acesta a povestit că după ce l-a învins pe David Ferrer, în 2011, în finala de la Swedish Open, acesta s-a întors la hotel și a început să plângă. Ba mai mult, de fiecare dată când se gândea la urmările pe care le-ar putea avea reușita lui, începea să se panicheze.

„M-am panicat, am început să plâng. M-am întors la hotel și m-am aruncat în pat. De fiecare dată când mă gândeam la urmări, începeam să mă panichez”, a mai spus fostul tenismen.

Robin Soderling a fost nevoit să se retragă din tenis în 2015, după ce a contractat o mononucleoză persistentă.

The post Declarație tulburătoare! Primul tenismen care l-a învins pe Rafael Nadal a dezvăluit motivul pentru care s-a retras devreme din sport: „Am căutat pe Google cum să mă sinucid!” appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Simona Halep și-a surprins iar fanii! Mesajul care a adunat mii de aprecieri. Cum a fost surprinsă jucătoarea noastră: „Nici nu mă gândeam ce urma să se întâmple!”

Sport Editor

Novak Djokovic, „bombardat” din toate părțile după ce s-a infectat și el cu COVID-19: „Poate să ia premiul pentru idiotul anului 2020”

Sport Editor

Șoc în lumea tenisului! Bulgarul Grigor Dimitrov a dezvăluit că are coronavirus: „Aveți grijă de voi!”

Sport Editor

Leave a Comment