56.08 F
New York City
februarie 28, 2024
Auto-Moto

Scandal monstru în Formula 1! Lewis Hamilton, „război total” cu Bernie Ecclestone: „N-are educație și face parte dintr-o altă generație!”

„Război total” în Formula 1, chiar înainte de debutul sezonului! Lewis Hamilton și Bernie Ecclestone s-au duelat de la distanță, totul pornind după ce fostul șef din Formula 1 a spus că persoanele de culoare sunt mult mai rasiste decât albii.

Campionul mondial a oferit un răspuns pe măsură pe rețelele de socializare, iar Bernie Ecclestone, recunoscut pentru declarațiile controversate, a fost taxat și de oficialii Formulei 1.

„Război” în Formula 1! Hamilton: „N-are educație și face parte dintr-o altă generație!”

„Bernie nu mai e activ în sport și face parte dintr-o altă generație, iar prin ce a spus arată că n-are educație. Nu a fost adoptată nicio politică referitoare la diversitate rasială în acest sport, iar ce a spus el ne arată cât de departe trebuie să ajungem ca societate pentru a fi egali.

Nu s-a luat nicio măsură față de abuzurile pe care le-am suferit de-a lungul carierei. Dacă acela care a condus acest sport timp de zeci de ani demonstrează o crasă lipsă de înțelegere față de aceste nedreptăți cu care persoanele de culoare se confruntă, atunci la ce să ne așteptăm de la aceia care lucrează pentru el? Totul începe de sus. A sosit momentul schimbării”, este convins Lewis Hamilton.

Pilotul de la Mercedes este hotărât să facă publică o prezentare a sprijinului său pentru Black Lives Matter, mișcarea anti-rasism creată în Statele Unite.

”În multe cazuri, oamenii negri sunt mai rasiști decât oamenii albi”, a spus Bernie Ecclestone, fostul șef din Formula 1.

Bernie Ecclestone nu mai conduce Formula 1, dar rămâne în centrul atenției. El va împlini în octombrie 90 de ani, iar cu soţia lui, Fabiana Flosi, va avea, în vară, primul copil, un băiat. Bernie Eccleston a vândut în 2017 drepturile pentru Formula 1 grupului Liberty Media.

Spectacolul din Marele Circ a fost amânat de pandemia de coronavirus. Noul sezon de Formula 1 va începe în Austria, în weekend-ul 3-5 iulie.

The post Scandal monstru în Formula 1! Lewis Hamilton, „război total” cu Bernie Ecclestone: „N-are educație și face parte dintr-o altă generație!” appeared first on Prosport.

Citeste intregul articol

Related posts

Cele 80 de pătrățele de pe steagul alb-negru de finiș pot fi cumpărate de fanii Formulei 1. Unde vor merge banii strânși în urma acestei inițiative inedite

Sport Editor

Analiza expertului înaintea noului sezon din Formula 1: „Lewis Hamilton este pilot de învins și în 2020!” Recordul legendarului Michael Schumacher, la un pas să fie egalat | EXCLUSIV

Sport Editor

Jean Alesi își vinde Ferrari F40 din garaj pentru a-și ajuta fiul să concureze în Formula 2. Sper să facă pasul, în câțiva ani, spre Marele Circ

Sport Editor

Leave a Comment