56.08 F
New York City
februarie 28, 2024
Fotbal Intern

Mircea Rednic și-a ieșit din minți după doar 25 de minute! „Nu vezi că e la el?!” Ieșenii au cerut penalty la căderea lui Răzvan Grădinaru | FOTO

Poli Iași și Hermannstadt au început furtunos partida din Moldova. Plecate la egalitate de puncte, cele două au mare nevoie de un rezultat bun pentru a ieși din zona roșie. Mircea Rednic și-a ieșit rapid din minți după decizia lui Radu Petrescu de a nu dicta un penalty la căderea lui Răzvan Grădinaru.

Iașiul a scăpat de seria neagră din ultima vreme cu victoria de la Ploiești, 2-0 în fața Chindiei. Mircea Rednic spera să profite de moralul bun pentru a aduna și mai multe puncte în clasament, mai ales că echipele de pe locurile retrogradabile au meciuri mai puțin jucate.

Mircea Rednic și-a ieșit din minți și a strigat la arbitrul Radu Petrescu

Iașiul a deschis rapid scorul, prin Luckassen (Min.9), dar s-a văzut egalată de Vodă, care a reluat un șut din interiorul careului (Minn.13)

Zece minute mai târziu, Răzvan Grădinaru a intrat în careu și a căzut, dar arbitrul Radu Petrescu a indicat repunere din 6 metri. Centralul a apreciat că mijlocașul gazdelor și-a lăsat piciorul în spate și a așteptat să fie lovit.

Imediat, Mircea Rednic a sărit ca ars și i-a reproșat arbitrului decizia luată: „Nu vezi că e mingea la el?!”, a strigat antrenorul.

„Din moment ce echipa joacă, sigur vor veni și rezultatele. Sibiul a avut o zi în plus de odihnă, noi avem 6 ore de drum, trebuie să ne refacem cât mai repede. Ar fi păcat ca eforturile făcute etapa trecută să nu fie coroborate cu victoria de marți”, a declarat Mircea Rednic înaintea meciului.

Poli Iași: D. Rusu – Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, S. Șerban – Grădinaru, Breeveld, Passaglia, Horșia – A. Cristea, Luckassen
Rezerve: T. Axinte – Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh
Antrenor: Mircea Rednic

Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă, Ousmane Viera, I. Stoica, Opruț – Caiado, Dâlbea, Romario Pires, Jo Santos – Debeljuh, Ad. Bălan
Rezerve: I. Pop – Tiago Almeida, Dobrosavlevici, S. Busu, L. Dumitriu, P. Petrescu, Yazalde
Antrenor: Ruben Albes

Arbitru: Radu Petrescu (București)
Asistenți: Bogdan Gheorghe (București) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iaşi)

The post Mircea Rednic și-a ieșit din minți după doar 25 de minute! „Nu vezi că e la el?!” Ieșenii au cerut penalty la căderea lui Răzvan Grădinaru | FOTO appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Mihai Bălaşa: „Nu am făcut niciodată atâtea gafe ca în acest sezon!” | Urmează meciul cu adversarul de coşmar pentru stoperul Craiovei

Sport Editor

Mihai Popescu, război total cu fostul medic de la Dinamo și cu Mircea Rednic! Reacție explozivă: „Nu îi ameninț, dar să nu ajungem în altă parte! La Săftica nu e sat fără câini”

Sport Editor

Adi Popa face pace cu Gigi Becali: „Mi-a spus: «Mergi la tribunal, Popică»”. Răspuns și pentru Bogdan Vintilă

Sport Editor

Leave a Comment