56.08 F
New York City
februarie 28, 2024
Fotbal Intern

Mircea Rednic, negru de supărare după arbitrajul lui Radu Petrescu: „Nu se poate așa ceva! Dă-le lor, dar dă-ne și nouă! Pentru mine e clar” Ce acuză antrenorul Iașiului

Poli Iași – Hermannstadt 2-3 | Mircea Rednic a venit negru de furie la interviuri după eșecul cu sibienii lui Ruben Albes. Antrenorul a criticat în termeni extrem de duri arbitrajul lui Radu Petrescu, despre care a spus că a venit cu tema făcută.

Poli Iași a dominat prima parte a meciului cu sibienii, dar Răzvan Grădinaru nu a primit penalty la o cădere care a provocat prima ieșire nervoasă a lui Mircea Rednic.

Gazdele au terminat prima repriză în avantaj, 2-1. Repriza secundă a adus o fază controversată, în urma căreia oaspeții eu egalat, ca apoi să marcheze și golul victoriei.

Mircea Rednic, acuză extrem de dur arbitrajul lui Radu Petrescu: „Nu se poate așa ceva! Pentru mine e clar”

Imediat după meci, Mircea Rednic a folosit cuvinte extrem de dure la adresa arbitrului Radu Petrescu și chiar a dat de înțeles că acesta a venit cu tema făcută la Iași:

„Le-am spus la pauză să paseze, dar uitați ce s-a întâmplat. E greu să joci așa, ok, bă, dă-le și lor, dar dă-ne și nouă. Nu îl recunosc pe băiatul ăsta. Nu vreau să comentez!!

Și programarea, ei au avut o zi în plus. Acum vom juca duminică la ora 1, cu Sepsi. Poate am deranjat pe unii, dar noi muncim. Ei sunt puși acolo să fie corecți și să își facă meseria, nu să influențeze ei jocul.

În rest e vina noastră. A fost falt clar la Șerban. În fața arbitrului, nu se poate așa ceva!

Sper să trecem repede peste meciul ăsta, pentru că a lăsat urme. Vezi că arbitrul tolerează și agresivitatea lor, ai situații clare de penalty și tu nu dai… Nu avem ce să facem, jucăm acasă și încercăm să recuperăm punctele.

Acum trebuie să fim pozitivi și să rămânem uniți. Să ne batem până la capăt pentru că suntem singuri. Asta pentru mine e clar!”, a declarat Mircea Rednic după meci.

Și președintele executiv al clubului a acuzat arbitrajul. Ciprian Paraschiv recunoaște că nici jocul echipei nu a fost la cel mai bun nivel, dar se arată șocat de modul în care Radu Petrescu a condus meciul:

„E inexplicabil. Eu nu pot să cred că în 2020 mai există astfel de arbitraje. Ok, nici jocul nu a fost ce trebuie, dar sunt șocat de această manieră de arbitraj.

Într-adevăr, programările ne-au făcut să suferim, dar nu aveam probleme cu arbitrajul. Credeți-mă, sunt extrem de marcat. Nici pe vremea mea, când mai erau astfel de arbitraje nu se întâmpla așa ceva.

Chiar nu mai pot comenta. Nu am cum să găsesc nicio circumstanță”, a spus și Ciprian Paraschiv, la Telekom Sport.

ECHIPELE DE START:

Poli Iași: D. Rusu – Cabral, Frăsinescu, Klimavicius, S. Șerban – Grădinaru, Breeveld, Passaglia, Horșia – A. Cristea, Luckassen
Rezerve: T. Axinte – Mihalache, Fomba, Onea, De Iriondo, Chacana, D. Popadiuc, I. Cristea, Omoh
Antrenor: Mircea Rednic

Hermannstadt: Figueiredo – Al. Vodă, Ousmane Viera, I. Stoica, Opruț – Caiado, Dâlbea, Romario Pires, Jo Santos – Debeljuh, Ad. Bălan
Rezerve: I. Pop – Tiago Almeida, Dobrosavlevici, S. Busu, L. Dumitriu, P. Petrescu, Yazalde
Antrenor: Ruben Albes

Arbitru: Radu Petrescu (București)
Asistenți: Bogdan Gheorghe (București) și Alexandru Vodă (Alba Iulia)
Stadion: „Emil Alexandrescu” (Iaşi)

The post Mircea Rednic, negru de supărare după arbitrajul lui Radu Petrescu: „Nu se poate așa ceva! Dă-le lor, dar dă-ne și nouă! Pentru mine e clar” Ce acuză antrenorul Iașiului appeared first on Prosport.

Vezi articol

Related posts

Finanțatorul Rapidului, supărat foc după remiza cu CS Mioveni: „Nu ai cum să fii mulțumit”. De ce a lipsit Daniel Pancu | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Sport Editor

Farul și-a reluat antrenamentele cu 19 jucători. FOTO și VIDEO de la prima ședință de pregătire coordonată de Ianis Zicu

Sport Editor

U Craiova a desemnat un nou antrenor pe banca echipei secunde, de unde a plecat Adrian Iencsi. Este un fost jucător al clubului

Sport Editor

Leave a Comment