32.59 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Baschet

Asistenta lui Kobe Bryant, dezvăluiri surprinzătoare după aproape jumătate de an! Decizia crucială luată de fostul mare campion, cu doar o zi înainte de a muri

Kobe Bryant a murit la începutul anului, într-un tragic accident de elicopter, iar asistenta fostului mare baschetbalist a făcut o dezvăluire surprinzătoare, deși au trecut aproape 6 luni de la decesul sportivului.

Cate Brady, asistenta lui Bryant, a dezvăluit că acesta a schimbat ora zborului chiar cu o zi înaintea tragediei de pe 26 ianuarie, conform Daily Mail. Kobe a mai vrut să vadă un meci de baschet, înaintea celui în care urma să joace fiica lui, care și-a pierdut și ea viața.

Cate Brady, despre decizia lui Kobe Bryant: „Am schimbat datele zborului!”

”Am schimbat datele zborului chiar cu o seară înainte, probabil pe la 18:00 sau 19:00. Kobe a decis că vrea să ajungă mai devreme, pentru a vedea și un alt meci. Plecarea era stabilită pentru ora 09:45 dimineața, dar am ales în cele din urmă ora 09:00”, a spus asistenta lui Bryant anchetatorilor.

De cinci ori campion în NBA, Kobe Bryant a decedat în ianuarie în urma unui accident aviatic, produs în condiții de ceață intensă. Dacă grupul ar fi plecat mai târziu, atunci condițiile de zbor erau mai bune, scrie Daily Mail.

Fostul star NBA era și un excelent om de afaceri. Acum, văduva sa, Vanessa, își va umple conturile cu încă 200 de milioane de dolari.

Jordan, despre Kobe Bryant: „Am vrut să-i fiu ca un frate mai mare!”

Kobe Bryant şi celelalte opt persoane, printre care și Gianna, fiica fostului star NBA, aflate în elicopterul care s-a prăbuşit la Los Angeles în ianuarie au murit pe loc, din cauza rănilor. Bryant a fost identificat în urma amprentelor, corpul său fiind găsit în noroi, iar trupul fiicei sale într-o groapă. În documente se specifică și faptul că pasagerii au murit din cauza traumatismelor, elicopterul având o viteză de 296 km/h pe o vreme ploioasă.

”Când Kobe Bryant a murit, o parte din mine s-a stins. Poate că i-a luat prin surprindere pe unii, dar eram prieteni foarte apropiați. Toată lumea ne compara, dar tot ce îmi doream era să vorbesc despre el. După ce l-am cunoscut, am vrut să-i fiu ca un frate mai mare”, a recunoscut legendarul Michael Jordan.

The post Asistenta lui Kobe Bryant, dezvăluiri surprinzătoare după aproape jumătate de an! Decizia crucială luată de fostul mare campion, cu doar o zi înainte de a muri appeared first on Prosport.

Related posts

Poveste fabuloasă cu legendarul Michael Jordan, „omul care merge pe apă”. Ce s-a întâmplat când a fost provocat pe teren de Reggie Miller. „De atunci i-am spus Iisus Negru”

Sport Editor

LeBron James și mai multe staruri din SUA se alătură mișcării #ICantBreathe! Sportivii sunt indignați: un cetățean afro-american și-a pierdut viața după ce un polițist i-a pus genunchiul pe gât

Sport Editor

Sportul mondial este din nou în doliu. ŢSKA Moscova a anunțat un deces provocat de COVID-19

Sport Editor

Leave a Comment