40.39 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Baschet

O singură grupă valorică din viitorul campionat de baschet masculin. Când va începe întrecerea internă și când se termină

Este oficial: Federaţia Română de Baschet, prin Comisia de Competiţii, a transmis cluburilor din Liga Naţională, că sezonul 2020-2021 se va derula fără mai multe grupe valorice, aşa cum competiţia a avut loc în ultimii ani.

Euroliga de baschet masculin, anulată pentru prima dată în 62 de ani! Nu există campioană, iar noul sezon va începe pe 1 octombrie

Liga Naţională va începe în 10 octombrie, iar Cupa României cu o săptămână mai devreme.

Campionatul va ține de la 10 octombrie 2020 până la 12 iunie 2021

Astfel, echipele înscrise la start, până în 15 iulie, vor juca sezonul regulat, iar primele opt clasate se vor califica în faza play-off, iar celelalte formaţii vor juca în play-out. Faza play-off se va juca în sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”, iar în play-out se vor decide partide în trei runde.

Campionatul va debuta în 10 octombrie şi ar urma să se încheie în 12 iunie 2021, cel mai târziu.Tragerea la sorţi pentru Liga Naţională şi Cupa României va avea loc în 24 august, anunță News.ro.

Cupa României ar urma să înceapă în 3 octombrie, cu Final Four în 5-6 februarie 2021. Calendarul sezonului 2020-2021 ar putea suferi modificări, în funcţie de cel anunţat de FIBA în privinţa cupelor europene.

The post O singură grupă valorică din viitorul campionat de baschet masculin. Când va începe întrecerea internă și când se termină appeared first on Prosport.

Related posts

Poveste fabuloasă cu legendarul Michael Jordan, „omul care merge pe apă”. Ce s-a întâmplat când a fost provocat pe teren de Reggie Miller. „De atunci i-am spus Iisus Negru”

Sport Editor

Povestea despre Michael Jordan care a fost „tăiată” din montajul documentarului „The Last Dance”. Unde a fost nevoit să lucreze cel care a devenit cel mai bogat sportiv de pe planetă

Sport Editor

Ceremonia pentru introducerea în Hall of Fame a NBA va fi amânată pentru octombrie. Ce nume erau pregătite să intre în istorie

Sport Editor

Leave a Comment