40.39 F
New York City
noiembrie 30, 2023
Baschet

22 de echipe de baschet din cele 30 vor participa la reluarea NBA. Toate partidele se vor juca în Florida pe parcursul a trei luni

NBA va supune votului proprietarilor de francize planul său de reluare a sezonului întrerupt de pandemia sde coronavirus, cu 22 de echipe din cele 30, care vor juca 8 meciuri din sezonul regulat şi baraje pentru ultimul loc din conferinţe (al optulea) care asigură calificarea în play-off.

NBA schimbă balonul de joc pentru prima oară în ultimii 37 de ani. Ce minge va apărea 2021 în baschetul profesionist american

Restul sezonului din NBA se va desfăşura între 31 iulie şi 12 octombrie, cel mai târziu, urmând ca meciurile să aibă loc la Disney World, în Florida, în condiţii de carantină şi fără spectatori. Este nevoie ca trei sferturi dintre proprietarii cluburilor să aprobe acest plan, iar ESPN consideră că marea majoritate vor vota în favoarea sa.

Sezonul a fost suspendat pe 11 martie

După consultări îndelungate cu jucătorii prin intermediul sindicatului acestora (NBPA), cu managerii generali şi cu proprietarii, comisarul NBA, Adam Silver, s-a oprit asupra acestui format din cele patru propuse iniţial pentru reluarea sezonului suspendat pe 11 martie după testul pozitiv la coronavirus al francezului Rudy Gobert (Utah).

Pe lângă cele 16 echipe aflate pe locuri de play-off la momentul întreruperii sezonului, alte şase (în total 22) se aflau la şase victorii sau mai puţin de locul al optulea în fiecare conferinţă, ultimul care asigura prezenţa în play-off, scrie Agerpres.

8 echipe au fost excluse, printre care și Chicago Bulls

Cele şase echipe sunt New Orleans Pelicans, Phoenix Suns, Portland Trail Blazers, Sacramento Kings, San Antonio Spurs, în Est, şi Washington Wizards, în Est.

Acest plan exclude cele mai slab clasate opt echipe din campionat, Charlotte Hornets, Chicago Bulls, New York Knicks, Detroit Pistons, Atlanta Hawks, Cleveland Cavaliers, Minnesota Timberwolves şi Golden State Warriors.

The post 22 de echipe de baschet din cele 30 vor participa la reluarea NBA. Toate partidele se vor juca în Florida pe parcursul a trei luni appeared first on Prosport.

Related posts

Consiliul Director al FR Baschet a anulat actualul sezon la feminin și la masculin. Cum se vor stabili echipele care merg în cupele europene

Sport Editor

Jucătorii străini din NBA pot reveni de azi în SUA. Când se va relua competiția și unde se va desfășura

Sport Editor

Dennis Rodman, povești fabuloase. Madonna l-a închis în cameră, ca să rămână gravidă, de Carmen Electra a divorțat după 9 zile, beție cu Kim Jong-un pe muzica din serialul „Dallas” | GALERIE FOTO

Sport Editor

Leave a Comment