75.22 F
New York City
iulie 25, 2024
Baschet

S-a stabilit data de reîncepere a NBA: 31 iulie. Care e temerea lui Michael Jordan și când va demara viitorul sezon

Consiliul de administrație al NBA s-a întrunit vineri pentru a informa proprietarii echipelor despre unele idei care circulă și au fost puse pe tapet tuturor, astfel încât partidele rămase din acest sezon să fie jucate. În videoconferință, Adam Silver, comisarul Ligii, a dat o dată aproximativă a repornirii campionatului nord-american de baschet profesionist: 31 iulie.

Ce vedem pe Netflix | De azi e disponibil serialul „The Last Dance”. Michael Jordan – Cântecul de lebădă, câte două episoade săptămânal

Planul este încă la început și sunt așteptate multe schimbări. Există deja discuții cu Walt Disney Resort din Orlando ca unică locație de desfășurare a tuturor partidelor, dar formatul care trebuie urmat este încă în dezbatere.

Michael Jordan crede că siguranța jucătorilor e pe primul plan

NBA a supus votului mai multe scenarii de revenire în activitate: se merge direct în playoff-uri cu cele 16 echipe tradiționale în conformitate cu clasamentul din 12 martie, adoptarea formatului Cupei Mondiale cu 20 de echipe (cu grupe) sau se joacă restul de partide rămase înainte de a face un mini-turneu pentru ultimele locuri de playoff.

NBA commissioner Adam Silver and the league office informed Board of Governors that July 31 is a target date for return of season, sources tell @TheAthleticNBA @Stadium.

— Shams Charania (@ShamsCharania) May 29, 2020

Proprietarii, inclusiv Michael Jordan, au subliniat siguranța jucătorilor și că nu va avea niciun rost să joci meciuri fără miză și ar trebui să se meargă direct spre playoff.

Ceea ce este evident este că această permutare a datelor din NBA implică faptul că sezonul următor va începe mai târziu decât de obicei, eventual în decembrie, dată care va interfera cu programul Olimpiadei de la Tokyo, competiție care a fost reprogramată pentru a disputa în intervalul 23 iulie – 8 august 2021. De asemenea, va avea multe implicații pentru prezentul și viitorul multor jucători nu numai în NBA, ci și în Europa.

The post S-a stabilit data de reîncepere a NBA: 31 iulie. Care e temerea lui Michael Jordan și când va demara viitorul sezon appeared first on Prosport.

Related posts

Povestea despre Michael Jordan care a fost „tăiată” din montajul documentarului „The Last Dance”. Unde a fost nevoit să lucreze cel care a devenit cel mai bogat sportiv de pe planetă

Sport Editor

NBA preia modelul Cupei Mondiale de fotbal pentru a relua sezonul. Care va fi formatul și câte echipe vor participa la acest turneu

Sport Editor

Michael Jordan, călcat în picioare de un fost coleg: „E un turnător nenorocit! E o mizerie”

Sport Editor

Leave a Comment